Locatie van het seizoen

De locatie van het seizoen is:

Rijksmonument VondelparkCS  midden in het Vondelpark gelegen en onderkomen van o.a. omroep
AVROTROS en restaurant Vondelpark 3.Een plek waar makers en liefhebbers van cultuur en opinie in de media elkaar ontmoeten. 

In VondelCS bevinden zich twee prachtige, open publiekstudio’s voor live radio en tv. Ook beschikt VondelCS over multifunctionele ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, lezingen en ledenactiviteiten rondom hun programma’s.
Buiten de programmering zijn de zalen van VondelCS beschikbaar voor evenementen.

Voor de uitgebreide banqueting brochure: klik hier.

Overnachten in Shanghai? Voor 100 personen een teambuilding in Amsterdam organiseren?

Hotelkamers voor een (grote) groep nodig? Corporate Hotel Connections powered by EVA biedt keuze uit een zeer uitgebreide en gevarieerde selectie hotels, B&B’s en appartementen in binnen- en buitenland.

Het EVA-team reserveert via haar geavanceerde boekingsystemen met evenveel plezier een eenvoudig no-nonsense zakenhotel, gezellig stadshotel, chique kasteellocatie met veel privacy en comfortabel appartement, zolang wij voor u  de beste optie weten te realiseren. Naast het feit dat uw gasten, collega's of u zelf goed verzorgd wordt, zorgt CHC ook altijd voor de beste prijs/kwaliteit optie. Klik hier voor ons uitgebreide portfolio.

Wij denken niet in termen van ‘sterren’, maar stellen onze eigen kwaliteitseisen ten aanzien van de locaties en accommodaties waarmee we samenwerken. Dat betekent dat u bij ons naast de bekende ketennamen ook tal van verrassende hotels en bijzondere andere verblijfsaccommodaties kunt boeken. Vanzelfsprekend zijn in alle gevallen basisvoorzieningen, comfort en faciliteiten gegarandeerd perfect in orde.