Eva on Tour Fort Beemster, Zuidoost Beemster 3 maart 2015

Fort Beemster, UNESCO erfgoed en 28 jaar leeggestaan......tot dat een ondernemer dacht, hier gaan we een prachtige Welness van maken.

Welness, ja dat is waar het hier om draait. Prachtige sauna's, zwembaden, rust ruimtes en ligweides in een luxe uitvoering. 

Maar er is meer; er zijn 12 bijzondere hotelkamers en een prachtige grote zaal met veel daglicht en schuifdeuren naar een prachtige tuin. Hier vergaderen betekent inspiratie op doen, 'middags lunchen in de tuin en afsluiten met een prachtige bbq. Dit betekent op en top genieten op een bijzondere locatie.

Daarnaast is het een officiële trouwlocatie en hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.

Bij het aanrijden zie je het grote fort liggen. Nog helemaal in tact hoe het vroeger was. Binnen is er een ware metamorfose ondergaan.  

unnamed (3)   unnamed (1)

Prachtige design stukken en diverse stijlen met elkaar gemengd, ontworpen door Osiris Hertman. De kamers zijn prachtig, je doucht op de plek waar vroeger een kanon stond, de historie is overal terug te vinden. Na de uitgebreide rondleiding genoten wij van een ontbijt met o.a. Beemster brood en Beemster kaas en hebben gediscussieerd over de locatie en wat we hier allemaal zouden kunnen organiseren. Na afloop ontvingen we nog informatie over het fort en haar mogelijkheden en een korting voor de sauna. Ik heb er nu al zin in! 

Meer weten over het Fort,  laat het ons weten!
Klik hier voor de film.

One Response to “Eva on Tour Fort Beemster, Zuidoost Beemster 3 maart 2015”

  1. CHCAdmin says:

    Dank voor je bijeenkomst afgelopen dinsdag in fort Beemster, wat een mooie locatie. Ze hebben het fort omgetoverd tot een prachtig verblijf waar het heel goed toeven is. De inrichting is met veel zorg en goed oog voor detail gedaan. Het ontbijt was heerlijk met eerlijke smaakvolle producten.
    Minpuntje is dat alles gericht is op de wellness waardoor het zakelijk aspect een beetje op de achtergrond raakt.

    Na afloop zijn wij de wellness ingegaan. De rondleiding ’s morgens gaf een goed beeld, echter de belevenis was vele malen groter en we hebben dus enorm genoten. Hun keuken is geweldig, bediening bleek ook goed. Soms gebeurt het weleens dat bij een bijeenkomst de genodigden super ontvangen worden en alles uit de kast gehaald wordt. Breng je daarna anoniem een bezoekje aan de locatie blijkt e.e.a. toch minder mooi of lekker te zijn.

    Ada Wallien

Leave a Reply