Eva on Tour, Holiday Inn IJmuiden, Nova Zembla, Fort Eiland, 28-9-2014

Zonder file kwamen we aan bij Nova Zembla, ongeveer 45 minuten vanaf hartje centrum Amsterdam.
De ontvangst vond plaats bij Nova Zembla, een heel gezellig, bijna kneuterig houten huisje aan het meer en tussen de duinen,  heel intiem en informeel, maar met alle faciliteiten aanwezig. 

 image image image

Open haard, bar, toiletten en meubilair. Ideale plek om met je team in de zomer bijeen te komen voor een bbq en daarnaast de enorme klimpaal te beklimmen, tevens kunnen er diverse andere teambuilding activiteiten georganiseerd worden. In de winter is het ook open, met de openhaard aan en de kaarsen aan, kan het een bijzonder decor zijn voor een kerstdiner of een gezellige oud hollandse spelletjes avond.

Het Holiday Inn beach is recentelijk ge-upgrade en heeft prachtige zalen. Beide grote zalen liggen aan de kop gelegen en hebben aan een kant zeezicht en de andere kant duinzicht. Een gigantische lichtpartij en alles is op een verdieping gelegen, gemakkelijk voor de koffie breaks.. Daarnaast heeft het hotel nog zalen op de begane grond. Het is heel neutraal ingericht, voelt vrij en qua catering kunnen ze leuke originele items aanbieden. Wij proefden een heerlijk zelfgemaakte smoothie geserveerd in een glazen buisje. De slaapkamers zien er prima uit en hebben ook weer zeezicht of duinzicht. 

Per boot gingen wij naar het Fort Eiland, dit ruige eiland moet je gezien hebben en kun je bijna niet omschrijven. Met de juiste verlichting en aankleding wordt het een sprookje, maar ook op sportief gebied kun je hier van alles organiseren.

Bij terugkomst wachtte ons een heerlijk walking dinner en als klap op de vuurpijl mocht iedereen van de groep een keer komen proefslapen! Deel je ervaringen met ons via deze blog!

De volgende tour gaat naar Rotterdam op 24 oktober 2014; SS Rotterdam, Hotel New York en STROOM Rotterdam. 

 

Leave a Reply