Eva on Tour, Hyatt Place Hoofddorp, 27 november 2014

Hyatt place in Hoofddorp, het eerste Hyatt place van Europa! Na ontvangst met een hapje ( een sjiek geserveerde bitterbal en frikandel) en een drankje krijgen we een lesje Hyatt. Er zijn veel verschillende brands onder de paraplu.
Hier nog even kort op een rijtje.

Park hyatt; 5 sterren hotels centraal gelegen.
Park regency; 4 sterren geschikt voor o.a. zakelijke reizigers.
Andaz; 5 sterren boutique hotels en altijd verschillend ( ook 1 in Nederland op de Prinsengracht in Amsterdam)
Grand hyatt; 4 sterren grote locaties met veel ruimte voor meetings en events.
Hyatt place; 3 sterren veelal motels.
Hyatt house; voornamelijk voor lang verblijven, appartementen inclusief keuken.
Hyatt zilara; luxe familie resorts.
Hyatt; 4 of 5 sterren hotels met een lokale sfeer.

Hyatt place komt voornamelijk voor in de USA.

Klik hier voor onze film.

Hier zijn het Motels met een gelimiteerde service en met 3 sterren. Dit is niet het geval in Hoofddorp. Het betreft een 4 sterren locatie met de service die hier bij hoort. Wel zijn er maaltijden te koop en kleine snacks voor op de kamer, er is geen roomservice. Wel voor iedereen ontbijt inclusief de kamerprijs. Het heeft een restaurant en uitgebreide banqueting faciliteiten. Tijdens de rondleiding was het al snel duidelijk dat we met een zeer nieuw hotel te maken hebben. Het ruikt er nog nieuw! De kamers zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Vloerverwarming in de badkamer, erg aangenaam. Veel raampartij en de bedden zijn hetzelfde als de 5 sterren hyatt residence hotels. Er is een idock aanwezig die als wekker, oplader en muziek station dient.

De vergaderfaciliteiten liggen allen bij elkaar op de eerste verdieping. Erg makkelijk indien men in subzalen uiteen moet. Allen voorzien van technische snufjes en ruim daglicht. Verder is er een gym en rijden er gratis shuttles van en naar Schiphol. De locatie is dus prima als er van allerlei windstreken ingevlogen dient te worden.
De prijzen zijn vriendelijk en variëren van 135,-  doordeweeks en 99,- in het weekend.

Na de rondleiding hebben we in het restaurant gegeten. De smaak was goed, echter misten we allemaal de groenten. De pasta met gamba's en de kip marsala, buiten gewoon heerlijk van smaak, misten beide groenten. Dit kan niet meer anno 2014. Het personeel is vriendelijk, echter vind ik de regel om koffie te serveren met het oortje naar rechts toch wel een essentieel basis begrip. Daarbij miste we het koekje.

Voldaan gingen we naar huis. Weer nieuwe inspiratie opgedaan en onze horizon verbreed wat er allemaal te koop is in hotelland. Het lijkt me een hotel van hollen en stilstaan. Grote ladingen gestrande passengers afgewisseld door grote corporate events. En mondjesmaat corporate klanten uit de buurt, zoals vanavond.

Wilt u meer weten over Hyatt Place? Bel ons 020 4288585

 3294-2 Hotel-hyatt-westo-525a-525x35024190963

 

 Save the Date! De volgende Eva On Tour vindt plaats op woensdag 21 januari 2015. 

 

Leave a Reply