Eva on tour, Ramada Apollo Amsterdam, 21 januari 2015

Schaatsen bij het 4 sterren hotel Ramada Apollo!
De wind ging te keer en het was lekker koud op het dak van het Ramada hotel. Het uitzicht is spectaculair, de chocolade melk en erwtensoep waren heerlijk, het personeel was vriendelijk,..... we miste alleen het echte ijs.....Er gaat niks boven het geluid van een krassende schaats op echt ijs. 

 IMG_1439    IMG_1454IMG_1439
Voor het schaatsen zouden we niet direct terug komen, maar wel voor een diner met deze heerlijke keuken en het prachtige uitzicht. Door de vele kamers en zalen leent het hotel zich ook prima voor grote groepen!
 
Het ligt aan de rand van Amsterdam in West, het heeft goede openbaar vervoer mogelijkheden en zeker met de auto zit je goed. Er is een parkeergarage en je kunt zo op de A10 invoegen. We zijn eerder bij dit hotel geweest en merkte toen dat er nog wat miste. Dit is absoluut veranderd, er zijn elementen toegevoegd en er zit veel meer warmte in het geheel. 
 
Na afloop kregen we nog een voucher mee met een gratis overnachting, we mogen een Ramada hotel naar keuze uit testen. Ook deze ervaringen kun u hier weer lezen de blog! Meer vragen over deze locatie of een offerte opvragen? Bel ons!
 
Klik hier voor de CHC film van het Ramada hotel.
 
De volgende EVA on tour gaat naar Zuidoostbeemster. We gaan het prachtige Fort Beemster bewonderen. Schrijf u hier in.Wachtwoord: evaontour

Leave a Reply