Eva on Tour, SS Rotterdam, Hotel New york, STROOM Rotterdam 24-10-2014

Op een regenachtige dag reden we naar Rotterdam! 
We startten bij het prachtige schip de SS Rotterdam, hier genoten we van de lunch en bespraken de laatste hotel trends. Wat een reusachtig schip en een hoop mogelijkheden.

 image image  image

We kregen een rondleiding over het schip en gingen toen per watertaxi naar Hotel New York. Alleen de watertaxi was al een belevenis op zich. Het was druk ivm de herfstvakantie en veel golven op het water. We scheurden en klotsten en hielden ons goed vast.

Hotel New York blijft een prachtige plek, aan de kop. Prachtig uitzicht en bijzonder interieur. Het restaurant wat overigens altijd druk is, is een dynamische open ruimte met prachtige fruit de mer.

Stroom, de oude energiefabriek is een locatie die door de nieuwe eigenaren een nieuw leven is ingeblazen. Zij heeft naast vele zakengasten ook de buurtbewoners regelmatig over de vloer, wat een leuke mix van mensen op levert. De kamers zijn strak en modern, het restaurant is warm, hip en de flammkuchen moet je geproefd hebben! 

Kortom een super dag met heel veel ervaringen. Alle 3 bijzondere locaties waar je mensen van allerlei pluimage kunt onderbrengen.

Onze volgende tour gaat naar.....HYATT Place in Hoofddorp op 27 november. 

 

 

One Response to “Eva on Tour, SS Rotterdam, Hotel New york, STROOM Rotterdam 24-10-2014”

  1. Nikki says:

    Wat een gave dag! Mooie locaties en spectaculair vervoer!

Leave a Reply