Hoe krijg je op kantoor straks weer een sterk team.

 

Na een intensieve tijd van thuiswerken komt de tijd van samenwerken op de zaak weer in zicht. Iedereen heeft de afgelopen tijd op een andere manier beleefd en vaak zijn er consequenties van de corona zichtbaar in het bedrijf en team. Hoe krijg je dan de neuzen allemaal weer de goede kant op en hoe ga je in het team om met deze veranderingen?
 
Spiegelen met paarden is hiervoor een effectieve teambuilding methode.

De kracht van spiegelen met paarden is dat er op een snelle en doelgerichte manier niet uitgesproken zaken zichtbaar worden. Paarden zijn eerlijk en zonder oordeel en voelen aan of er balans of disbalans is en zullen daar op reageren. Tevens sluit het paard aan als een persoon of team in verbinding is en spiegelt het jouw gedrag.
 
Tijdens deze teambuilding is er ruimte voor een individuele opdracht en een groepsopdracht. Je krijgt feedback van de coach en het team en waar nodig wat tips.
 
Wat kan deze training jouw team opleveren? 

  • Inzichten in kwaliteiten en valkuilen binnen het team.
  • Inzicht in de communicatie onderling.
  • Inzichtelijk krijgen hoe je elkaar kunt ondersteunen om tot dezelfde doelen te komen.
  • Betere samenwerking met elkaar. 
  • Meer openheid naar elkaar.
  • Elkaar beter leren kennen.
  • Verbinding met jezelf en met het team.

Dit  is een training van tweeeneenhalf uur inclusief koffie/ thee en gebak. Wil je langer of korter of een eigen thema inbrengen dan is dat in overleg mogelijk.
 
Aanbiedingsprijs 125,- euro per persoon excl. btw vanaf minimaal 5 personen. Vanaf 10 personen geldt  er 15 euro korting per persoon.
 
Over de coach: Ik ken Tjitske Bakker al 35 jaar persoonlijk en met haar ruime ervaring in de paardenbranche en in coaching trajecten is dit een zeer effectieve methode om weer spirit in het team te brengen.

Voor bovengenoemde teambuilding of voor een ander creatief idee om de teamspirit te bevorderen, bel ons! We luisteren graag naar de specifieke wensen zodat we een programma op maat kunen maken. 020 4288585 of via hello@paige.eu.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM i.v.m. Corona.

Met vriendelijke groet,

Eva Diks

Leave a Reply