Purple credits:

BREAKFAST/LUNCH 100 - 500 credits
 
TEAMBUILDING 200 - 1750 credits
 
RELAXATION
 
 500 - 2250 credits
500+ Credits: HOTEL OVERNIGHTSTAY
 
1500+ Credits: TEAMBUILDING
 

 

Ontbijt/Lunch

Grand Hotel Karel V *****

2-gangen lunch voor 2 personen in Brasserie Goeie Louisa Wilt u met uw gezelschap informeler lunchen of dineren, dan is de voormalige kloosterkeuken of authentieke brasseriekamer van Brasserie Goeie Louisa een uitstekende keuze. De keuken is één van de oudste keukens van Nederland. Het hotel is omringd door 10.000 m2 tuinen.  Maak een wandeling door de tuinen en strijk neer op het brasserieterras voor een drankje, lunch of diner. Het brasserie terras wordt gezien als één van de mooiste zonnige terrassen van Utrecht!

Onze brasserie is genoemd naar de laatste marketentster in het Nederlandse leger als eerbetoon aan de geschiedenis van het Duitse Huis als militair hospitaal. In de laatste decennia van de negentiende eeuw voorzag Goeie Louisa troepen op manoeuvre van oude klare uit een vaatje van vijf liter. De stukkenrijders en kanonniers uit vervlogen tijden hielden namelijk wel van een slokje. De marketentsters, ‘gehuwd aan een korporaal of soldaat’ marcheerden met de troepen mee en verrichtten allerlei huishoudelijke diensten. Vanuit de brasserie kamer, waar nog diverse bouwsporen uit het verleden zichtbaar zijn, kijkt u uit op het terras met de middeleeuwse waterput.

Zaal Brasserie    Brasseriekeuken_diner_3_kl    Brasserie_Gerecht_2_Groot

Met uw voucher heeft u recht op een lunch voor 2 personen. Voor deze reservering worden er 300 credits gevraagd.

 

The Manor Hotel Amsterdam - Hampshire Eden ****

Een stukje Italië in Amsterdam Oost! Enoteca, van oorsprong een wijnhuis/proeflokaal in Italië, biedt u een gevarieerd aanbod van diverse Italiaanse streekgerechten die worden begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen. Wij serveren 25 verschillende wijnen per glas, van een mooie Soave tot een prachtige Amarone. Puur, eerlijk en simpel zijn de woorden die de Italiaanse keuken samenvatten, wij koken iedere dag met verse producten en huisgemaakte pasta.

        

Met uw voucher heeft u recht op een lunch voor 2 personen.

 

Golden Tulip Loosdrecht ****

Ons Restaurant Branche ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen, met een fantastisch uitzicht over het water. In de zomermaanden kunt u gebruik maken van ons prachtige terras en genieten van uw maaltijd terwijl de boten voorbij varen.

Neem de tijd voor een smakelijke lunch of laat u tijdens het diner verrassen door onze Chef de Cuisine. Of sluit de dag af met een drankje aan de bar of op ons terras.

        

Met uw voucher heeft u recht op een lunch voor 2 personen.

 

NH antiOX ontbijt bij het NH Amsterdam Centre Hotel ****

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom zorgen wij voor een optimaal ontbijt. Elke dag weer.

Het NH antiOX ontbijt gaat een stap verder dan alleen een gezond ontbijt. We bereiden het met een grote diversiteit aan producten, rijk aan antioxidanten. Antioxidanten gaan veroudering tegen, verhogen de weerstand en beschermen tegen hart- en vaakziekten.

Dit is waarom u in ons ontbijt precies vindt wat u nodig heeft: tomaten, eieren met omega3, kaas, rijst en sojamelk, biologische yoghurt, ontbijtgranen, ruime variatie aan ambachtelijk gebakken brood, olijfolie, zoete broodjes bereid met verse boter… Producten met antioxidanten maken uw ontbijt niet alleen veel lekkerder, ze dragen ook bij aan een goede gezondheid.

        

Met uw voucher heeft u recht op dit ontbijt voor 2 personen.

 

Van der Valk Den Haag - Nootdorp ****

Het stijlvolle Hotel Den Haag - Nootdorp is gelegen aan de A12, nabij Den Haag en op slechts 25 minuten rijden van de Internationale luchthaven Schiphol. Het hotel beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid, waar u als gast van het hotel kosteloos gebruik van mag maken. Combineert u ons compleet palet aan faciliteiten aangaande de gastronomie, de fraaie hotelkamers en mooie zalen met onze gastvrije ambiance, dan weet u waarom u zich zo welkom voelt in Hotel Den Haag - Nootdorp!

     

Met uw voucher heeft u recht op een lunch voor 2 personen.

 

Hotel Duiven ****

Wij laten u graag kennis maken met de nieuwe stijl hotels van Van der Valk. Hotel Duiven is er een van!

Het hotel ligt aan de A12. Vak bij Arnhem. Naast vele vergaderfaciliteiten, kunt u op de veertiende verdieping genieten van de wellnessfaciliteiten. Ontspan in één van de sauna's, het zwembad of de stoomcabine. Voor sportievelingen is er een fitnessruimte met verschillende fitnessapparaten.

Het Van der Valk Hotel ligt aan de rand van het plaatsje Duiven. Met de auto bent u zo in Arnhem, waar u leuke winkels en restaurants vindt. In Arnhem ligt ook de mooie dierentuin Burgers' Zoo. Bovendien is de natuur van de Veluwe dichtbij. U kunt een wandeling of fietstocht maken in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

       

Met uw voucher heeft u recht op een lunch voor 2 personen. Deze kan niet gebruikt worden in juli of augustus.

 

Ontbijt - 165 credits

Lunch - vanaf 200 credits