Purple credits:

BREAKFAST/LUNCH 100 - 500 credits
 
TEAMBUILDING 200 - 1750 credits
 
RELAXATION
 
 500 - 2250 credits
500+ Credits: HOTEL OVERNIGHTSTAY
 
1500+ Credits: TEAMBUILDING
 

 

Teambuilding

Stadswandeling in een stad naar keuze

Ontdek de mooiste plekken, gebouwen en weetjes van een stad naar keuze. Samen met een gids bewandel je een route door een stad in Nederland en sta je stil bij de historie, oude gebouwen en leuke feitjes. Je mag zelf kiezen over welke stad jij meer zou willen weten! Leuk om met een groep collega’s te ondernemen.

Geschikt voor groepen (20 personen per gids)

    

Met deze voucher heb je recht op een stadswandeling naar keuze. Aantal Purple Credits: 250 

 

Kookworkshop

Onderneem een culinaire activiteit met een groep vrienden, collega’s of gewoon lekker met z’n tweeën in de vorm van een kookworkshop. Samen bereid je de lekkerste gerechten en mag je hier uiteraard ook zelf van genieten. De workshop is mogelijk op verschillende locaties en duurt 3 tot 4 uur.

      

Voor deze workshop worden 50 credits per persoon gevraagd.

 

Escape Room

Je zit samen met je team opgesloten, door middel van opdrachten en raadsels kunnen jullie de code kraken en de escape room verlaten! Hierbij is het belangrijk samen te werken als een echt team. Lukt het jullie om dit binnen een bepaalde tijd te volbrengen? Ga dan samen deze uitdaging aan!

Een speciale teambeleving op locatie. Zowel binnen als buiten mogelijk. Duur: 1,5 tot 2 uur 

       

Met uw voucher heeft u recht op één Escape room activiteit. Aantal Purple Credits: 1000

 

Mobiele Escape room: The Lab

De trend van het moment! Laat je opsluiten en probeer door het oplossen van listige opdrachten en raadsels zo snel mogelijk weer buiten te staan. Werk samen, alleen lukt het niet. Zoek naar aanwijzingen, kijk goed om je heen en voer de opdrachten uit.

De mobiele escape room kan naar iedere gewenste locatie toe.  In groepjes van 7 personen.
Wie heeft de snelste tijd?

Na afloop een drankje met een borrelhapje.

          

Met uw voucher heeft u recht op een Escape Room op locatie. Aantal Purple Credits: 1750

 

Tuin der Paradoxen

De meest bekende definitie van een paradox is: een schijnbare tegenspraak of tegenstrijdigheid. Een uitspraak of beeld dat in eerste instantie op een tegenstelling of tegenspraak lijkt.

Alleen wanneer je als team samenwerkt lukt het dit spel uit te spelen. Bij een tuin der paradoxen wordt de groep voor een “totaaluitdaging” geplaatst. Het behalen van deze uitdaging is het doel. Als jij en je groep in staat zijn een tiental Indonesische hardhouten kisten te openen kom je waarschijnlijk achter de uitdaging.

Om de “sleutels” te bemachtigen moet je op zoek naar een aantal opdrachten. Deze zijn verspreid in en rond de locatie.  Zijn jullie slim, sterk, creatief en ondernemend?

   teambuilding_helpende_hand   

Met uw voucher heeft u recht op een teambuilding sessie in de Tuin der Paradoxen. Aantal Purple Credits: 1750