Purple credits

ONTBIJT/LUNCH 100 - 500 
 
TEAMBUILDING 200 - 1750 
 
ONTSPANNING
 
 500 - 2250
HOTEL OVERNACHTING
 
 500 - 1000
EVENTS
 
 350 - 500

 

Teambuilding

EYE Film

EYE, het nieuwe, nationale filminstituut, is aanjager en ambassadeur van filmcultuur in Nederland.

Het nieuwe gebouw biedt onderdak aan vier moderne filmzalen van 315, 130 (2x) en 67 zitplaatsen. Er is volop ruimte voor tentoonstellingen (1.180 m² oppervlak), educatieve activiteiten en bijeenkomsten. Werkruimten, een filmlab, een winkel en een café-restaurant maken het aanbod compleet. ’s Zomers is het prettig toeven op het zonnige terras aan het water. EYE maakt deel uit van de nieuwe Amsterdamse stadswijk Overhoeks, genoemd naar de toren Overhoeks op het voormalige Shell Research-terrein.

EYE heeft één duidelijke taak en voert deze vol passie uit: de bevordering van filmcultuur. EYE doet dit middels een unieke combinatie van collectievorming, presentatie, promotie, onderzoek, educatie en kennisoverdracht, zowel voor een breed publiek als voor professionals.

        

Aantal personen: 20
Activiteit: rondleiding en een film

EYE film 1500 credits. Met uw voucher heeft u recht op deze teambuilding voor 20 personen.

 

 

Schapen hoeden met uw collega's

Een inspirerende teambuilding activiteit.

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken? Dan is het humoristische programma “Teambuilding Schapendrijven” een geschikte keuze. Heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de werkroutine gaat u op onvergetelijke wijze met de honden en de schapen aan het werk. Deze workshop is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken.

Demonstratie
Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies kunnen de deelnemers kennis maken met de schapendrijvers en de honden. Er wordt verteld hoe de honden getraind worden en dit wordt in de praktijk getoond aan de hand van diverse honden van verschillende niveau's. De demonstratie wordt voorzien van commentaar waarbij de deelnemers uitgelegd wordt waarom communicatie met de hond de belangrijkste peiler van de training is.

       

Werken met schapen
Na deze intrigerende demonstratie gaan de deelnemers zelf aan het werk met de schapen en de honden. De schaapherder brengt u de basistechnieken van het schapendrijven bij en legt uit hoe de commando's bij de honden gebruikt kunnen worden. Na deze uitleg gaat u zelf, al dan niet met behulp van de honden, de schapen richting de pen drijven. Dit lijkt gemakkelijker dan gedaan, de beste stuurlui staan immers aan wal. Alleen door op de juiste wijze te communiceren zult u de schapen de gewenste richting uit kunnen drijven. Uiteraard wordt u hierbij begeleid door de schaapherder waarbij op humoristische wijze de samenwerking tussen mens en dier verder toegelicht wordt.

Het grote finalespel
Een spannend spel met competitie-element waarbij alle deelnemers met schapen en honden één grote uitdaging aangaan. De inhoud is geheim totdat het moment van dit spel aanbreekt. Eén ding staat vast: het wordt een onvergetelijke afsluiting van deze inspirerende teambuilding.

Aantal personen: 10
Tijdsduur: 1½ tot 2 uur

Teambuilding schapen hoeden 1750 credits. Met uw voucher heeft u recht op deze teambuilding voor 10 personen.