Hieronder vindt u de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Betaal ik de locatie of CHC?
Dit kunt u zelf bepalen. Bij "op rekening" betalen via CHC, hanteren wij een 30 dagen betalingstermijn.
 
De administratiekosten bedragen euro 6,50 exclusief 21% btw in Nederland of euro 15,- internationaal.
Werkt CHC met alle locaties samen?
CHC kan uw boeking bij alle hotels ter wereld plaatsen. Daarnaast heeft CHC een eigen preferred partnership samengesteld. Aan deze locaties stellen wij specifieke eisen en kunnen we voor u altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen.
Naast alle internationale hotelketens werkt CHC ook samen met boutique hotels, appartementen of bijzondere B&B’s.
Wat kost boeken via CHC?
CHC werkt met twee verschillende samenwerkingsvormen.
 
Preferred Partnership, Powered by EVA – CHC berekent geen kosten voor het organiseren mits geboekt bij de preferred partners van CHC. Wij ontvangen een vooraf afgesproken commissie van de locaties. Bij een annulering berekent zij 10% van de geprojecteerde omzet. Indien men een hotel kiest die buiten het preferred partnership hanteren we een uurtarief van 50,- euro per uur exclusief  btw.
 
Corporate Consultancy, Powered by EVA – CHC berekent een vooraf geoffreerd uurtarief van 50,- euro per uur op basis van de geprojecteerde aantal uren voor het betreffend evenement.
Kunnen wij naast het boeken van de hotelkamers en vergaderingen ook het sociale programma via CHC regelen?
CHC is hier juist in gespecialiseerd en  kan met haar expertise altijd een origineel programma voorstellen in lijn met uw evenement.
Heeft CHC marktconforme prijzen?
CHC werkt altijd met marktconforme prijzen. In de hotellerie aangeduid met BAR Best Available Rate. U zult dus ook geen lagere prijzen via andere kanalen tegenkomen.
CHC boekt per jaar duizenden arrangementen.  Door dit grote volume kan CHC naast de reguliere prijzen nog extra kortingen bedingen, het Corporate Hotel Connections, powered by EVA-TEAM is er in getraind om altijd de beste voorwaarden te bedingen.
CHC gaat in eerste instantie altijd uit van de prijs voor een tweepersoons kamer voor enkel gebruik  met flexibele annuleringsvoorwaarden.
Hoe lang duurt het voordat CHC een offerte stuurt?
Wij hebben per bedrijf andere afspraken, afhankelijk van de wensen. CHC zal dan ook altijd in overleg treden als het gaat over de responstijd. Zo leveren we altijd op maat en heeft u het vertrouwen.
Tot wanneer kan ik annuleren?
CHC houdt zich aan de Uniforme Voorwaarden Horeca, deze vindt u hier.
Per boeking kunnen er flexibelere voorwaarden afgesproken worden, dit gaat altijd in overleg.
Ben ik duurder uit als ik via CHC boek?
Nee, zie punt "Heeft CHC marktconforme prijzen"
Kan ik niet beter zelf boeken?
Uiteraard kunt u zelf boeken, de voordelen van het boeken via CHC is dat u uw wensen doorgeeft en CHC met de locaties contact opneemt. Zo heeft u een vast contactpersoon en hoeft u geen optie data in de gaten te houden bij diverse hotels.
Daarnaast bedingt CHC scherpe tarieven en komt met verrassende locaties. Daarbij zal CHC haar kennis van de markt met u delen. Kortom: CHC ontzorgt.
Wat kan CHC allemaal voor me regelen?
Alles wat met eten,drinken en slapen te maken heeft.
Waarom moet ik via u boeken?
Inkopers geven vaak de voorkeur aan werken met een intermediair. De boekingen worden op deze manier centraal geregeld en hierdoor is er een goed overzicht welke afdeling waar boekt.
De intermediair zorgt dat er in de regio’s waar veel geboekt wordt, goede afspraken worden gemaakt. Daarnaast ontzorgen de intermediairs en zorgen zij altijd voor een verrassende locatie wanneer dit wenselijk is.
Tevens is er een oplossing voor het betaalverkeer, geen onnodige vooruitbetalingen en dergelijke.
Heeft u ook afspraken met hotels in het buitenland?
CHC heeft afspraken met hotels over de hele wereld. Dit zijn ketenhotels maar ook boutique hotels.
Hoe verloopt de boeking via CHC?
CHC inventariseert uw wensen. CHC komt met voorstellen binnen de door u gestelde termijn en u kiest uiteindelijk de locatie. CHC assisteert bij de verdere afhandeling en kan op de dag aanwezig zijn om u te assisteren.
Wanneer krijg ik antwoord op mijn vraag?
CHC antwoordt altijd zo spoedig mogelijk. Indien u een responstijd aangeeft aan CHC, zal zij zich hier altijd aan houden.

Als uw antwoord er niet bij staat, vraag het ons.
Telefoon +31 (0)20 4288585 of e-mail info@chotelc.nl