Purple credits

ONTBIJT/LUNCH 100 - 500 
 
TEAMBUILDING 200 - 1750 
 
ONTSPANNING
 
 500 - 2250
HOTEL OVERNACHTING
 
 500 - 1000
EVENTS
 
 350 - 500

 

Ontspanning

High Wine in The Dylan Amsterdam

Wijnen & canapés aangepast op het seizoen. High Wine is een wijn-spijs proeverij, waarbij u geniet van een selectie van vier verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes.
Deze wordt dagelijks geserveerd tussen 15:30 en 17:30 uur in de Lounge, Bar Brasserie OCCO en bij mooi weer op het terras van de binnentuin.

    

Met uw voucher heeft u recht op een High Wine voor 2 personen. Voor deze reservering worden er 500 credits gevraagd.

 

High beer; Je eigen taptafel!

Een leuke plek voor een borrel met vrienden of collega’s. Aan een van deze taptafels kun je huisgebrouwen bieren proeven. Jouw tafel beschikt over een eigen tap! Je kunt genieten van verschillende bieren, daarnaast worden er bijpassende gerechtjes geserveerd. U hebt keuze uit Amsterdam, Delft of Utrecht.

Dagelijks mogelijk vanaf 15:00 uur

     

Geschikt voor 6 tot 150 personen, 10 Purple Credits per persoon.


Varen door de Amsterdamse grachten

Onze Hoofdstad staat bekend om haar mooie grachten. Tijdens deze boottocht door de Amsterdamse grachten vaart u langs de mooiste plekken en leert u Amsterdam kennen vanaf het water. Tijdens deze twee uur durende tocht kunt u genieten van een hapje en een drankje en verteld the captain meer over de vaarroute.

  

Voor 1750 Purple Credits huurt u een boot voor 2 - 32 personen

Voor 2250 Purple Credits huurt u een boot voor 20 - 60 personen

 

Sloepje varen op het gooimeer

Lekker varen over een van Nederlandse mooiste meren?

Jullie stappen op aan de steiger bij Hampshire Newport in Huizen. De boot hebben jullie een dagdeel naar keuze tot jullie beschikking.

Voorwaarden zijn dat minimaal één persoon in het bezit is van een vaarbewijs en al ervaring heeft met het besturen van een sloep.

  

Voor 1500 Purple Credits huurt u een boot voor 2 - 40 personen.

 

 

Een goed doel

Sponsort uw bedrijf een bepaald doel dan kunnen wij uw Purple Credits hier aan besteden. Het aantal punten wordt omgerekend en het bedrag wordt gestort naar de rekening van het goede doel. Dit moet een erkend goed doel zijn vermeld op de website: http://www.geef.nl/doelen.

U kiest zelf het aantal Purple Credits