Samenwerkingsvormen

Preferred partnership

Boeken via dit model is kosteloos zolang gereserveerd wordt bij onze preferred partners. Voor meer informatie klik hier.

Corporate travel

Boeken via dit model gaat op basis van een contract waarvan het maandelijkse tarief afhankelijk is van het volume dat u wenst af te nemen. Dit model is in het bijzonder gunstig als u van plan bent met regelmaat gebruik te maken van de services van CHC. Voor meer informatie klik hier.

Consultancy

Boeken via dit model is geschikt voor uitgebreidere aanvragen met specifieke wensen. De totale kosten worden berekend via een uurtarief. Voor meer informatie klik hier.

Corporate Hotel Connections, POWERED by EVA, werkt met een drietal samenwerkingsvormen, u kunt hieronder bekijken welke samenwerkingsvorm het beste bij u past.

 

Preferred partnership

Het preferred partnership model is in de meeste gevallen een kosteloze service. Als u een reservering wilt plaatsen bij onze preferred partners dan brengen wij u geen kosten in rekening. Mocht u een specifiek hotel in gedachte hebben dat geen partner van ons is of mochten deze niet bieden wat u zoekt dan brengen wij €15,- in rekening per hotel reservering of €25,- per vergaderpackage.

Onder onze preferred partners vallen o.a. grote hotelketens als NH Hoteles, Novotel, Best Western, Golden Tulip, Ibis en vele anderen. Voor een uitgebreid overzicht klik hier. Mochten deze hotels niet aan uw wensen voldoen dan kunt u ook via ons, tegen het eerder genoemde tarief, bij een hotel uw reservering doen.

Een leuke extra van dit model is dat u punten kunt sparen via ons loyaliteitsprogramma Purple die u vanaf een bepaald aantal kunt inwisselen voor hotelovernachtingen, diners, lunches en teambuilding activiteiten.

Indien wij een reservering voor u hebben gemaakt en u besluit deze later toch te annuleren dan brengen wij annuleringskosten in rekening van 10% van de totale kosten.

De medewerkers van Corporate Hotel Connections zullen uw aanvraag binnen 24 beantwoorden.
Bij het op rekening betalen via CHC, rekent CHC euro 6,50 administratie kosten exclusief btw. Intercontinentaal euro 15,- per factuur.

 

Corporate travel

Mocht u veel gebruik maken van de services van Corporate Hotel Connections dan is het corporate travel model wellicht een goede optie voor u. Deze optie houdt in dat u een maandelijks bedrag betaald en dat CHC hiervoor alle diensten levert volgens contractuele afspraken. Dit bedrag is vooraf bepaald en afhankelijk van het volume dat u wenst af te nemen.

Binnen dit model verzorgt Corporate Hotel Connections al uw hotelkamers, meetings, lunchen en teambuildings uitjes. Na het doen van uw aanvraag zal een vast contactpersoon van CHC u binnen 4 uur contacteren. Daarnaast kunt u bij dit model punten sparen via ons loyaliteitsprogramma Purple die u vanaf een bepaald aantal kunt inwisselen voor hotelovernachtingen, diners, lunches en teambuilding activiteiten.

Mocht u genoodzaakt zijn de reservering te annuleren dan brengt CHC u geen annuleringskosten in rekening.

Binnen het corporate travel model biedt CHC tevens een 24-uurs noodnummer waar u altijd gebruik van kunt maken mochten er problemen zijn op de locatie.
Bij het op rekening betalen via CHC, rekent CHC euro 6,50 administratie kosten exclusief btw. Intercontinentaal euro 15,- per factuur.

 

Consultancy

Voor uitgebreidere wensen vanuit de klant bieden wij u het consultancy model aan. Hierbij kunt u verwachten dat wij alles voor u regelen zonder dat u vast zit aan een maandelijks tarief.

Ook binnen dit model verzorgt CHC de hotelkamers, meetings, vluchten, teambuildings en meer aan de hand van uw wensen die vooraf uitgebreid in kaart zijn gebracht. Deze aanvragen worden altijd op maat gemaakt. Daarnaast kunt u bij dit model punten sparen via ons loyaliteitsprogramma Purple die u vanaf een bepaald aantal kunt inwisselen voor hotelovernachtingen, diners, lunches en teambuilding activiteiten.

U betaalt een vooraf afgesproken bedrag op basis van de geschatte uren maal een uurtarief van 50,- exclusief 21% btw.

Andere diensten die binnen deze modellen geleverd kunnen worden, al dan niet tegen een extra tarief, zijn als volgt:

  • Congres registratie via www.chotelc.nl
    (vanaf €250,- voor een eenvoudige congres website)
  • Inhuren hostess op locatie
    (€50,- per uur excl. btw)
  • Inhuren van externe apparatuur
  • Evenementen verzekering
  • Vervoer, bussen, taxi's. vluchten

Mocht u genoodzaakt zijn de reservering te annuleren dan worden de uren in rekening gebracht die tot die datum opgenomen zijn.

Binnen het consultancy model biedt CHC tevens een 24-uurs noodnummer waar u altijd gebruik van kunt maken mochten er problemen zijn op locatie.
Bij het op rekening betalen via CHC, rekent CHC euro 6,50 administratie kosten exclusief btw. Intercontinentaal euro 15,- per factuur.