Samenwerkingsvormen

Preferred partnership

Boeken via dit model is kosteloos zolang gereserveerd wordt bij onze preferred partners. Voor meer informatie klik hier.

Corporate travel

Boeken via dit model gaat op basis van een contract waarvan het maandelijkse tarief afhankelijk is van het volume dat u wenst af te nemen. Dit model is in het bijzonder gunstig als u van plan bent met regelmaat gebruik te maken van de services van CHC. Voor meer informatie klik hier.

Consultancy

Boeken via dit model is geschikt voor uitgebreidere aanvragen met specifieke wensen. De totale kosten worden berekend via een uurtarief. Voor meer informatie klik hier.

Corporate Hotel Connections, powered by EVA heeft als betrouwbare zakenpartner afspraken met een uitgebreide en zeer gevarieerde selectie van hotels en vergader-/evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Wij kennen alle locaties persoonlijk en bezoeken ze regelmatig. Doordat wij jaarlijks een groot volume aan hotelkamers en vergaderruimtes reserveren, kunnen wij de beste prijs voor onze opdrachtgevers onderhandelen.

CHC werkt met twee verschillende samenwerkingsvormen.

Preferred Partnership, Powered by EVA - CHC berekent geen kosten voor het organiseren mits geboekt bij de preferred partners van CHC. CHC ontvangt vooraf een afgesproken commissie van de locaties.  Bij een annulering berekent zij 10% van de geprojecteerde omzet.

Corporate Consultancy, Powered by EVA - CHC berekent een vooraf geoffereerd uurtarief van Euro 50,- per uur op basis van de geprojecteerde aantal uren voor het betreffende evenement. Rekeninghoudend met het budget van de opdrachtgever.

 

Ook zijn wij in staat flexibel met opties om te gaan en kunnen in principe last minute wijzigingen worden doorgevoerd, zonder aanpassing van de eerder overeengekomen prijs. Wij maken voorstellen op maat, bij opdrachten wordt vooraf een offerte gepresenteerd.

Op basis van één of meerdere voorstellen, maakt u als opdrachtgever een definitieve keuze voor locatie/accommodatie. Bij de schriftelijke bevestiging van de reservering gaat u als opdrachtgever een directe overeenkomst aan met de betreffende locatie.
Desgewenst kan Corporate Hotel Connections, powered by EVA echter ook de administratieve afhandeling op zich nemen.

Over de mogelijkheden en voorwaarden zullen wij u graag persoonlijk informeren.Corporate hotel Connections, powered by EVA houdt zich aan de uniforme voorwaarden horeca, deze vindt u hier.